Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kapcsolat

Rólunk

Üdvözöljük Weboldalunkon!
 
A Pallasz Travel Utazási Iroda 2016. februárjában nyílt annak érdekében, hogy kiszolgálja az ország és világ bármely pontjáról érdeklődő régi és új utasait, valamint partnereit egyaránt.
Irodánk elsősorban utazásközvetítéssel foglalkozik, így Ön kényelmesen megtalálhatja az utazási piacon szereplő összes utazásszervező ajánlatát és akcióját – természetesen változatlan áron – így nem szükséges azokat egyenként személyesen felkeresni. Irodánknak elsődleges szempontja az utasok elégedettsége, az ő igényeikhez leginkább igazodó, személyre szabott szolgáltatás nyújtása. Mottónk, a nyugodt és biztonságos utazás…
 
Bármilyen utazáshoz kapcsolódó igényt kiszolgálunk, széles körben kiterjedt idegenforgalmi szolgáltatással- Az ország összes kedvezményes és akciós útja egy helyen! Városlátogatások, körutak, külföldi és belföldi utak egyaránt, rövidebb és hosszabb kirándulások, apartmanok és egyéb szálláshelyek értékesítése a világ bármely pontján kedvező árakon. Autóbuszos és repülős utak, hajóutak, egzotikus utak, egyéni utak, repülőjegyek, hajójegyek, nemzetközi busz-és vonatjegyek, transzferszolgáltatás, kulturális és sportrendezvényekre belépők, koncertjegyek- állunk utasaink rendelkezésére.
 
Kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással várunk minden kedves utazivágyót, érdeklődőt. Utazzon családjával, barátaival vagy munkatársaival nyugodtan és biztonságban... 
 
Reméljük, hogy hamarosan utasaink körében üdvözölhetjük Önt is!